تکامل در کامیپوتر یکی از تکامل یافته ترین پیشرفتهای دنیاست که هر روزه اخبار جدیدی از نحوه توسعه دنیای سخت افزاری و نرم افزاری به گوش می رسد ، سوال اینجاست با توجه به اینکه در پنجاه سال اخیر دائم کامپیوترها کوچک و کوچکتر شده اند و امروزه اندازه یک کامپیوتر حتی کوچکتر از یک کف دست شده ، نسل های بعدی چه اندازه خواهند بود ؟ آیا کامپیوتری وجود خواهد داشت ! این کارتون کمیک به شکل بسیار ساده به این موضوع پرداخته است ….
شاید داشتن لوازم و تجهیزات لوکس یکی از آرزوهای هر شخصی در طول زندگی اش باشد،برای عده ای این لوازم لوکس در حد یک لپ تاپ معمولی یا یک گوشی در حد آیفون است و برای گروهی دیگر لپ تاپ جواهر نشان،در این پست قصد دارم شما را با 3 لپ تاپ که عنوان گرانقـیمت ترین و لوکس ترین! لپ تاپ های جهان را از آن خود کرده اند آشنا کنم،تا ببینید لوازم لوکس برای عده ای چه معنایی دارد!
لپ تاپ Luvaglio: یک لپ تاپ برای مولتی میلیونرها
لپ تاپ Luvaglio با قیمت یک میلیون دلار به عنوان اولین و گرانترین لپ تاپ تجملاتی جهان است.این لپ تاپ از صفحه نمایش 17 اینچی ضد انعکاس نور مخصوصی بهره می برد که به طور انحصاری برای این لپ تاپ طراحی شده است.همچنین این کامپیوتر از یک قطعه الماس رنگی به عنوان کلید پاور برای روشن شدن بهره می برد که این کلید علاوه بر مورد ذکر شده بعنوان یک سد امنیتی برای عدم دسترسی به اطلاعات سیستم مورد استفاده قرار میگیرد چرا که فقط با قرار دادن این الماس در محل تعبیه شده برای آن میتوان این لپ تـاپ را روشن کرد. ســـــــازنده لپ تاپ Luvaglio این امکان را برای خریدار فراهم نموده که بنا به سلیقه خود نسبت به سفارش مرغوبترین چرم جهان،فلزات گرانبها و یا چوب طبیعی بعنوان بدنه لپتاپ اقدام نماید.در واقع این روش انتخاب بدنه است که تا حدودی باعث افزایش قیمت و همچنین پیچیدگی طراحی این نوع لپ تاپ شده است.این کامپیوتر دارای 128 گیگابایت هارد،MP3 پلیر سِت شده با لپ تاپ، حافظه USB با محافظ چوبی و یک پارچه از مرغوب ترین جنس برای تمیز کردن صفحه نمایش میباشد.
لپ تاپ Tulip E-Go Diamond : قیمت 355000 دلار
این لپ تاپ با بدنه پوشیده از الماس یکی از لوکس ترین لپ تاپ های جهان محسوب میشود که دسته ی کروم و منحنی های بدنه آن ما را به یاد کیف دستی های فانتزی خانم ها می اندازد.پوسته های ساخته شده از چرم این لپ تاپ که با بهترین کیفیت با صفحات طلای سفید و المــاس تزئین شده اند بنا به سفارش خریدار قابل تعویض اند.لولایی از جنس تیتانیوم نیز زیبایی این لپ تاپ را دو چندان کرده است.مشخصات فنی این لپ تاپ از بسیاری از لپ تاپ های عادی ضعیف تر است،صفحه نمایش 12 اینچی ضد انعکاس نور،2 گیگابایت RAM، هارد دیسک 160گیگابایتی،وب کم،بلوتوث 2?0 و دی وی دی رایتر از جمله تجهیزات این لپ تاپ هستند.
لپ تاپ Ego for Bentley : قیمت 20000 دلار
تصویر یکی از گران قیمت ترین لپ تاپ در جهان با ارزش 20?000 دلار در مقابل شماست.چرم رنگی کمپانی معتبر بنتلی (سازنده خودرو بنتلی) بعنوان بدنه این لپ تـــــاپ پوشش شیکی است که هر خانمی آرزوی داشتن آن را در سر می پـروراند. این محصول در رنــگ های مختــلف مطابق با رنگ بدنه خودرو بنتلی خریدار قابل سفارش است،جالب است بدانید دسته این لپ تاپ مشــابه دستـــگیره در اتـــومبیل بنـــتلی طراحی شده تا حس در دست داشتن یک بنتلی کاملا در ذهن دارنده آن تداعی شود. این کامپیوتر هم از مشخصات فنی کاملا معمولی و هارد دیسک 160 گیگابایتی بهره میبرد.
لپ تاپ 12?.?1 اینچی جدید فوجیتسو با وجود وزن 1?.?3 کیلوگرمی اش یک کامپیوتر قابل حمل خوب محسوب می شود. اما اگر طول عمر باطری 18 ساعته اش را هم به حساب بیاورید آن وقت در مقابل یک گزینه عالی هستید. ….
مصرف انرژی بسیار کم در این لپ تاپ حاصل استفاده از آخرین پردازشگر کم مصرف اینتل ULV به همراه استفاده از دیگر قطعات بسیار کم مصرف به همراه سولید دیسک و باطری اضافه بوده است.
در LIFEBOOK P771 درایو نوری و باطری اضافه قابل جدا شدن هستند تا اینکه وزن کمتر هم بشود. سرعت پردازشگر این لپ تاپ بین 1?.?5GHz تا 2?.?6GHz در حالت توربو متفاوت است و با دو نوع رم 2 گیگابایت و 4 گیگابایت با قیمت 1700 و 1980 دلار فروخته می شود.
خطرناک ترین کارهایی که می توانید آنلاین انجام دهید
هکر ها و افراد یا گروه هایی که به سوء استفاده از کاربران و اطلاعات کامپیوتر های شخصی می پردازند، بسیارند و از این نظر؛ راه کار های مختلفی را برای دزدیدن اطلاعات کاربران در پیش می گیرند. در این مقاله قصد داریم فهرستی از خطرناک ترین کارهای آنلاین را به شما معرفی کنیم تا با پرهیز از آنها، نگهبان بهتری برای خود و اطلاعات تان باشید.
استفاده از گزینه Keep me signed in در کامپیوتر های عمومی
- اگر از کامپیوتر شخصی و یا لپ تاپ خود استفاده می کنید، استفاده از این گزینه اشکالی ندارد اما مواظب باشید که هیچ گاه آن را بر روی کامپیوترهای دیگران و یا کامپیوترهای عمومی تیک نزنید.
- در کامپیوتر های اداری نیز مراقب این گزینه باشید. اگر چه به نظر، آن کامپیوتر در اختیار خودتان است، اما وقتی کنار میز کار تان نیستید، دیگران به سادگی می توانند به اطلاعات شخصی شما دسترسی پیدا کنند یا مثلا تمام ایمیل های تان را برای خودشان Forward نمایند.
- اگر در یک کامپیوتر عمومی به اکانت های گوگل، آمازون، ای بی و ... خود وارد شدید؛ مراقب باشید که قبل از اتمام کار حتما از آنها خارج (Sign Out) شوید.
- History مرورگر مورد استفاده را پس از اتمام کار پاک نمایید، تا دیگران متوجه فعالیت های شما نگردند. این یک گام مهم در حفاظت از اطلاعات شخصی است! این کار را می توانید از منوی tools مرورگر انجام دهید، که شرح کار با مرورگر های اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس به این صورت است:
در اینترنت اکسپلورر
Tools > Internet Options > Browsing History > Delete
در پنجره باز شده، همه گزینه ها را انتخاب و روی Ok کلیک کنید.
در فایر فاکس
Tools>Clear Resent History
سپس از باکس Time range to clear، گزینه Everything را انتخاب کرده و پس از تیک زدن تمام گزینه ها در بخش Details روی Ok کلیک کنید.
- در مرورگر از حالت حریم خصوصی (Privacy Mode) استفاده کنید تا اطلاعات تان (مانند سایت هایی که از آن ها بازدید کرده اید و ….) ثبت نشود! این گزینه در اینترنت اکسپلورر با نام In Private Browsing، در فایرفاکس با نام Start Private Browsing و در کروم با نام New incognito Window شناخته می شود و آن را معمولا در منوی Tools خواهید یافت.
- هیچگاه وقتی مرورگر به شما پیام «به یاد سپردن رمزعبور» را نمایش می دهد؛ آن را تایید نکنید. چون در کامپیوترهای عمومی فردی بعد از شما نیز پشت سیستم خواهد نشست و به رمزعبور شما دسترسی پیدا خواهد کرد.
خودداری از به روز رسانی ویندوز، Adobe Reader و Adobe Flash
- Reader، فلش و جاوا از جمله نرم افزار هایی هستند که روی هر کامپیوتری دیده می شوند. اما تعداد بسیار زیادی کامپیوتر از طریق ضعف های امنیتی همین نرم افزار ها در خطر قرار می گیرند. از این رو بهتر است همواره این سه نرم افزار را به روز نگه دارید! فلش به طور خودکار نسبت به آپدیت های جدید عکس العمل نشان داده و آپدیت می گردد، Reader نیز همین طور است. اما برای آپدیت جاوا بهتر است به سایت آن مراجعه نموده و روزانه برای آپدیت های جدید جست جو کنید. این کار بسیار از جستجوی ماهانه ی آپدیت بهتر است.
- برای آپدیت ویندوز نیز باید همواره اقدام نمایید. اگر دوست ندارید هر بار به روز رسانی های جدید را سرچ کنید، بهتر است به کنترل پنل رفته و در قسمت ویندوز آپدیت، گزینه Install Updates Automatically را انتخاب نمایید، تا هم آپدیت هایتان را داشته باشید و هم وقت زیادی را صرف این کار نکنید! به روز رسانی ویندوز، شما را نسبت به حملات هکرها به سیستم عامل تان، مقاوم خواهد کرد.
توجه: اگر از کپی های غیر قانونی ویندوز استفاده می کنید، ممکن است شیوه آپدیت اتوماتیک باعث نصب برنامه Windows Genuine Advantage Software گشته و در نتیجه دائما با پیغام غیرقانونی بودن ویندوز و مشکلات مرتبط با آن رو به رو خواهید بود.
استفاده از دانلود های تورنت و غیر قانونی برای دانلود نرم افزار ها، فیلم ها و نمایش های تلویزیونی تحت کپی رایت
این هم راه دیگری است که شما را در نزد هکرها و فعالان غیرقانونی اینترنت، تبدیل به طعمه ای خوشمزه میکند! با این روش ها می توانید از خودتان محافظت کنید:
- از سایت های دانلود با محتوای معتبر و قانونی استفاده کنید. مانند iTunes، Hulu و دیگر سایت های معتبر. به شما توصیه می کنیم که به هر قیمتی هم که شده از سایت های تورنت دوری نمایید. همچنین تعدادی از تبلیغاتی که در سایت های تورنت (دانلود غیرقانونی و بدون رعایت کپی رایت) یافت می شود، می تواند شما را از نظر امنیتی به خطر بیاندازد. بسیاری از لینک های دانلود به شما می گویند:
1- به این سایت مراجعه کنید.
2- پس از این کار شما آلوده خواهید شد.
البته بخش دوم چیزی است که هیچ گاه نمی نویسند و ما به شما می گوییم!
بازی های آنلاین، بازی های رایگان و گیم های اجتماعی در فیس بوک
این یکی هم مهیج است و هم خطرناک ! پس مراقب موارد زیر باشید:
- از دانلود گیم هایی که به محتوای آن ها مشکوک هستید و یا کیفیت بد و عجیب و غریبی دارند و به طور کلی مشکوک اند دوری کنید. زیرا این کار کامپیوتر شما را در معرض خطر قرار خواهد داد.
- به افرادی که با آنها بازی می کنید اعتماد نکنید و اطلاعات خود را از قبیل نام کاربری و رمزعبور اکانت برای فلان کار و یا حتی کوچک ترین اطلاعات شخصی را با آن ها در میان نگذارید! این روزها به آدم های واقعی هم نمی توان اعتماد کرد، چه برسد به آدم های مجازی ای که فقط یک ساعت است با آن ها آشنا شدیم. در بهترین حالت بخشی از اطلاعات مجازی شما به سرقت می رود و در بدترین حالت پول واقعی خود را از دست خواهید داد.
- اجازه ندهید افرادی که تازه آنها را شناخته اید، شما را با وعده های عجیب و غریب گول بزنند و با دادن لینک یک تروجان به شما اطلاعات تان را دزدیده و یا اطلاعات Login فیس بوک تان را از شما به بهانه های مختلف بگیرند. که این کار بسی خطا است
رها کردن تنظیمات حریم شخصی فیس بوک = اشتراک گذاری اطلاعات خصوصی
بعضی به سرعت تنظیمات حریم خصوصی خود را تایید می کنند و بدون کوچکترین نگاهی به این تنظیمات، شروع به فعالیت می کنند. این کار را نکنید و به نکات زیر توجه بسیار داشته باشید:
- به تنظیمات حریم خصوصی توجه داشته باشید و به هشدارها و پیام های فیس بوک توجه کنید. اجازه ندهید که دوستانِ دوستان تان (Friends of friends) بتوانند به اطلاعات شخصی شما (مانند تاریخ تولد، شماره تلفن همراه و ... ) دسترسی داشته باشند. رعایت نکردن این موارد ممکن است باعث جعل هویت شما توسط اشخاص به قول معروف "سودجو" شود. یا در حالت بدتر اطلاعاتی از قبیل شماره کارت اعتباری شما لو برود.
- فقط به دوستان صمیمی و قابل اعتماد خود اجازه دیدن اطلاعات شخصی را بدهید. از این رو باید دوستان خود را با آگاهی و عاقلانه در فیس بوک انتخاب کنید، تا باعث سوء استفاده دیگر اعضا نشود. گزینه "serial friending" می تواند در این مورد به شما کمک بسیاری کند.
اتصال به شبکه های بی سیم ناشناس و غیر قابل اعتماد
- در محیط های عمومی مانند هتل ها و فرودگاه ها دقت بسیار کنید که فقط به شبکه بی سیم اصلی و رسمی آن جا متصل شوید و به شبکه های کسانی که در مجاورت شما هستند اتصال پیدا نکنید. حواستان باشد که بچه های بد می خواهند با تقلید از شبکه اصلی و جا زدن خود به جای آن، اطلاعات شما و فعالیت های شما را ببینند و در صورت لزوم اگر چیزی احتیاج داشتند؛ بدون تعارف بردارند.
- تنظیمات عمومی لپ تاپ در امنیت شما می تواند بسیار مفید باشد. مثلا اشتراک فایل (File Sharing) را خاموش کرده و تنظیمات فایروال را به حداکثر ارتقاء دهید.
استفاده از یک رمزعبور برای تمام فصول
این تیتر را معمولا در موارد مثبت به کار میبرند. اما در این جا یک نکته خطرناک است. پس به موارد زیر توجه کنید:
- به یاد سپردن چندین رمزعبور برای چندین اکانت کار بسیار سختی است. از این رو تعجب نمی کنیم وقتی می بینیم که بیشتر مردم از یک رمزعبور بارها و بارها برای اکانت های مختلف شان استفاده می کنند. اما اگر همان رمزعبور توسط حملات هکرها، لو برود. ناگهان زندگی آنلاین و دیجیتالی شما نابود خواهد شد و تمامی اطلاعات شما در دسترس هکر محترم قرار خواهند گرفت.
- برای مقاصد مختلف رمزهای عبور مختلفی در نظر بگیرید. مثلا برای ایمیل ها یک (یا چند) رمزعبور را در نظر بگیرید و برای اکانت های اجتماعی، رمزعبور دیگری انتخاب کنید.
- نکته طلایی این جا است که مرورگر ها می توانند شما را در این امر بسیار یاری کنند. شما با استفاده از قابلیتی به نام Master Password، که چندین رمزعبور را در خود می گنجاند، نیازی به یادآوری رمزهای عبور دیگر نخواهید داشت. پس اگر در اکانت های مختلف از رمزهای عبور مجزا بهره می برید، می توانید فقط رمزعبور اصلی را به یاد آورید و از مشکلات رهایی یابید. همچنین می توانید از ابزارهای مدیریت رمزعبور هم مانند Roboform یا Lastpass استفاده نمایید. این ابزارها رمزهای عبور شما را کدگذاری نموده و از شیوه های مفید و امن برای ساخت رمزعبوری مطمئن تر و بهتر استفاده می کنند. فقط مواظب باشید که Master Password لو نرود.
با LastPass، فرماندهی رمزهای عبور را در دست بگیرید KeePass صندوقچه اسرار برای رمزهای عبور تلاش برای برنده شدن آی پد، پلی استیشن 3 و گجت های مشابه = گرفتار شدن در فریبی بزرگ
یک ضرب المثل می گوید: مفت باشد و کوفت باشد! برنده شدن آی پد و دیگر ابزارها با پاسخ به یک گزینه و ... هم دقیقا همین طور است. رایگان است اما ...
با این حساب در مسابقات این چنینی بهتر است شرکت نکنید. به ویژه اگر از طرف سایت معتبری نباشد. سایت های معتبر، قابل اعتمادتر هستند. توجه داشته باشید که بعضی سایت های نامعتبر، بدون اهداف تبلیغاتی می گویند: به گزینه درست به رایگان رای دهید تا در قرعه کشی شرکت کنید و بعد به شما تبریک می گویند که گزینه درست را انتخاب کردید و اکنون وقت وارد کردن مشخصات است. درست از همین لحظه است که مصیبت ها شروع میشود.
اما بعضی مواقع سایت های نسبتا معتبر (مانند یک سایت فروش اینترنتی تقریبا تازه تاسیس) به شما وعده می دهد که مثلا با خرید 20000 هزار تومانی در قرعه کشی شرکت کنید. در این مورد احتمال مقاصد سوء کم تر است.
سخن پایانی:
با رعایت تمامی موارد فوق می توانید گردش بسیار امن تری را در فضای آنلاین تجربه کنید و البته توصیه ما این است که همیشه گوش به زنگ خطرات بوده و هنگام وب گردی نگهبان کامپیوتر و اطلاعات تان باشید. آرزو می کنیم که هم در دنیای مجازی و هم در دنیا واقعی موفق و تندرست باشید.
همه ما خوانده و شنیده ایم که کلمات عبور ضعیف چگونه می توانند به راحتی هک شده و اصطلاحا لو بروند، همچنین در نگهبان به اندازه کافی در مورد روش هایی که با به کارگیری آن توانید به راحتی کلمات عبور امن و مطمئن را به خاطر سپرده یا توسط برنامه هایی به صورت خودکار این رمز های مطمئن تولید و در فیلدهای مورد نیاز در وب یا سیستم مورد استفاده قرار بگیرد، بحث کرده ایم. در این مقاله اما قصد داریم روش و تکنیک خوبی برای اضافه کردن یک لایه اضافی امنیتی به رمز عبور حساس شما خدمتتان معرفی نماییم.
کاراکترهای اسکی بخشی از کدهای اسکی ایالات متحده (US-ASCII) هستند، که نمایندگی عددی کاراکترهایی مانند "a" یا "@" و یا هر کلید ترکیبی که استفاده می کنیم را بر عهده دارند. از آنجا که این کاراکترها توسط تمام نرم افزارها بر روی ویندوز به رسمیت شناخته شده اند، آنها را می توان هر کجا مورد استفاده قرار داد. از این جمله این کاربردها می توان به استفاده از تعدادی کاراکتر جدول اسکی در رمز عبور اشاره کرد که به ما اجازه می دهد کلمات عبوری ایجاد کنیم که هک کردن و کشف آن واقعا سخت و دشوار می شود.
به این کاراکتر ها معمولا در روش های کشف رمز عبور اعم از روش های آزمون و خطا و استفاده از لغات با معنی موجود در فرهنگ لغت کمتر توجه می شود و برای کشف رمز عبور روی کاراکترهای معمولی و متداول تمرکز می شود، همین نکته می تواند به عنوان خط مقدم دفاع از رمز عبور شما در برابر کشف و خدشه پذیری عمل کند. همچنین بسیاری از کی لاگرها (دستگاه ثبت حروف ورودی به رایانه توسط صفحه کلید) قادر به ضبط گزارش ورودهای از نوع کاراکتر های جدول کدهای اسکی نیستند، که این مزیت استفاده از آنها را برای کشف کلمه عبور شما بی فایده می سازد.
نکته تکمیلی: همانطور که برخی از خوانندگان اشاره کرده اند، همه کدهای موجود بدست آمده با کلید های Alt + کلیدهای عددی در ویندوز کد اسکی نیستند، برخی از آنها ، کدهای غیر اسکی اند، که می توانند کار کنند، اما گاهی اوقات توسط وب سایت ها پشتیبانی نمی شود. اما هنوز هم مانعی اضافی برای کشف رمز عبور شما بر سر راه هکر قرار دارد، و این بسیار بهتر از آن است که از یک رمز عبور با کاراکترهایی استفاده کنید که همگی غیر اسکی می باشند.
اگر کسی سعی به حدس زدن رمز عبور شما کند و شما حداقل یک کاراکتر اسکی در رمز عبور خود داشته باشید، او قبل از هر چیز نیاز به دانستن ترکیب دقیق کلید ها برای تولید آن کاراکتر خاص دارد و در غیر این صورت کاری برای کشف کلمه عبور نمی تواند انجام دهد. به عبارت دیگر، کدهای اسکی به عنوان رمز عبوری برای رمز عبور شما عمل می کنند.
چگونه کدهای اسکی را اعمال کنیم؟
هنگامی که شما کلیدهای ترکیبی Alt + 16 (کلیدهای 1 و 6 ) را در هر فیلد متنی در محیط ویندوز فشار می دهید، کاراکتر ? وارد می شود.به همین ترتیب Alt + 17 کاراکتر ? را به وجود می آورد. بقیه را خودتان امتحان کنید، برنامه نوت پد را باز کرده و با زدن کلیدهای ترکیبی Alt و کلیدهای عددی سمت راست کی برد به اشکال دیگری از کدهای اسکی دسترسی خواهید داشت.
نگارنده به طور کلی از یک کاراکتر اسکی در شروع عبارت رمز عبور و یک کاراکتر اسکی در پایان رمز عبور استفاده می کند. بنابراین رمز عبور من چیزی شبیه به ? mypassword ? در می آید. (به جای mypassword رمز عبور مدنظرتان قرار می گیرد).
چند مثال دیگر برای رمز عبور: (البته اگر سعی شود که از لغات با معنی که در فرهنگ لغت یافت می شود استفاده نکنید که دیگر ایده آل است)
I♥newyork (Alt + 3) ♠inthehole (Alt + 6) ?tomyears (Alt + 14) اگر چه استفاده از این کد ها برای هر جا و هر کلمه عبوری ضروری نیست، اما برای هر فردی برخی از کلمات عبور مهم تر و حیاتی تر از بقیه کلمات عبور اوست. نگارنده معمولا از این کدها به عنوان بخشی از رمز عبور اصلی برنامه های مدیریت رمزهای عبور مثل KeePass و یا به عنوان بخشی از رمز عبور ورود به ویندوز استفاده می کند.
البته باید زمانی که یک رمز عبور در KeePass و همچنین هر گونه نرم افزار دیگر با این کدها ایجاد می کنید مراقب باشید، چرا که این برنامه ها ممکن است تمام ترکیبات کلید Alt را به درستی نمایش ندهند. بنابراین کاراکترهایی را انتخاب کنید که به درستی نمایش داده می شوند، را انتخاب کنید به طوری که بتوانید در دفعات بعد بدون هیچ مشکلی کاراکترهای رمز عبور را درست وارد کنید. و گرنه دچار مشکل بزرگی می شوید!
مزایای استفاده از این روش :
• این روش در تمام نسخه های ویندوز جواب می دهد. همچنین در اکثر برنامه هایی که برای ورود به آن یک رمز عبور نیاز است نیز روشی مطمئن است.
• خط مقدم دفاع و مقابله در برابر حملات کی لاگر ها و شناسایی کلمه عبور با استفاده از لغات فرهنگ لغت
معایب استفاده از این روش :
• از این روش بر روی گوشی تلفن همراه نمی توان استفاده نمود.
• در برخی موارد ، ممکن است بهتر باشد تنها کاراکترهای بیشتری به رمز عبور خود اضافه کنید.
• کدهای کلیدی اسکی در سیستم عامل های متفاوت متفاوت عمل می کنند. برای مثال در مکینتاش، شما برای خلق این کد ها از ترکیب Option + کلید استفاده می کنید که متفاوت از کدهای شناخته شده توسط ویندوز می باشد.
• گاهی اوقات کاراکترهای غیر اسکی (که آنها را نیز می توانید با وارد کردن کلید ترکیبی Alt + کلیدهای عددی ایجاد کنید) همه مشابه یکدیگر توسط برنامه های تحت وب مورد بررسی قرار می گیرند. البته هنوز هم می توانید آنها را استفاده کرده و هنوز مانعی اضافی برای کشف رمز عبور محسوب می گردند، اما قطعا می بایست از کلمه عبوری با همه کاراکترهای غیر اسکی اجتناب کنید.
شما می توانید نماد های مک و لینوکس را به ترتیب اینجا و اینجا بررسی کرده و چک کنید که آیا این روند برای هر کدام از این سیستم عامل ها معتبر است یا تنها منحصر به ویندوز است.
همچنین می توانید به جدول کامل کاراکترهای اسکی (Alt + num) برای ویندوز با مراجعه به اینجا دسترسی داشته باشید. خلاقانه فکر کنید و اگر با استفاده از این تکنیک کلمات عبور قدرتمند و جالبی طراحی کردید می توانید به ما در بخش نظرات اطلاع دهید (بدون دور شدن بیش از حد از اصل موضوع!).
شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چگونه بدانیم که آیا کسی از اینترنت وای فای ما استفاده می کند یا نه؟
به گزارش پایگاه خبری پلیس فتا به نقل از برسام، کاربران اینترنت وای فای روز به روز به تعدادشان افزوده می شود، از استفاده عمومی (خانه) گرفته تا کارهای تجاری، بانک ها و … از این رو اگر شما یک رمز عبور قوی برای خود انتخاب نکنید خطر بیرون همیشه در کمین خواهد بود. خوب ما امروز می خواهیم به شما یاد بدهیم که چگونه از این خطرات جلوگیری کنید.
خوشبختانه چندین تکنیک برای شناسایی دزد وجود دارد، راحت ترین و ساده ترین روش نگاه کردن به چراغ Router می باشد، به طور مثال شما کامپیوتر خود را در حالت Hibernate گذاشته اید و هیچ گونه ارتباط اینترنتی ندارید، با یک نگاه به Router می بینید که چراغ Internet دارد چشمک می زند، این یکی از نشانه های دزد می باشد، حالا خیلی از شماها الان در این فکر هستید که این راه زیاد موثر نیست، بله درست فکر می کنید، حالا وقتی خودتان دارید با اینترنت کار می کنید آن وقت چگونه تشخیص داد که کسی از ما دزدی میکند یا نه.
روش بهتر این است که به Router خود وصل بشید و از داخل پنل به آدرس زیر بروید:
در اینجا لیستی از DHCP Clientsها را می بینید، که به راحتی می توانید ببینید که آیا کسی به وای فای شما وصل است یا نه، این آدرس در برخی Routerها کمی تفاوت دارد اما پیدا کردن آن زیاد سخت نیست، راستی یادم رفت بگم چگونه وارد Router خود شوید، راهنمایی وارد شدن در زیر هر Router درج شده است اما تقریباً تمامی Routerها برای وارد شدن به تنظیمات از چنین روشی استفاده می کنند:
1-Browser مثل Firefox باز کنید و آدرس 192?168?1?1 را وارد کنید.
2-یوزر و پسورد به طور پیش فرض admin می باشد.
3-به آدرسی که در بالا بیان شد مراجعه کنید.
اگر بعد از انجام این کارها متوجه شدید که کسی دارد از شما دزدی می کند باید به دنبال راه حلی برای این مشکل باشید، یکی از راه حلها همانطور که در بالا بیان شد گذاشتن پسورد قوی می باشد، توجه داشته باشید که از پسوردهایی مثل: تاریخ تولد، شماره موبایل و شماره شناسنامه و …. اکیداً خوداری کنید، سعی کنید پسورد ترکیبی داشته باشید.
روش دیگر استفاده از برنامه های کاربردی می باشد، بعضی برنامه ها از کاربر قبل از وصل شدن یک سری سوالات پرسیده میشود و در صورت پاسخ صحیح می توانند به وای فای وصل شوند برنامه هایی مانند WiFi Guardian البته در بیشتر موارد یک پسورد قوی کافی است.